In het zonnetje: Mahinder Chandarsing

4 april 2017

Na 28 jaar als chauffeur bij Shell te hebben gewerkt, kwam Mahinder in 2011 via zijn vrouw Ilse in contact met de Stichting Anton Constandse.
Het leek hem leuk om zich op vrijwillige basis in te zetten als chauffeur voor onze bewoners, om hen van en naar activiteiten te vervoeren.
Sindsdien doet hij dit met veel plezier, vooral als hij merkt dat bewoners het echt waarderen of zelfs speciaal voor hem meegaan. Hij probeert mensen steeds te motiveren om in beweging te blijven en gaat af en toe ook mee zwemmen.
Mahinder is zelf altijd in beweging. Past hij niet op zijn kleinkinderen dan coacht hij wel een kindervoetbalelftal. Voetbalt hij niet zelf dan doet hij wel klusjes voor zijn vrouw.

Inmiddels is hij niet alleen chauffeur voor onze stichting. Hij wordt ook ingezet als scheidsrechter bij het Anton Aktief voetbaltoernooi. Ook heeft Mahinder ons Anton Aktief volleybalteam al twee keer meegeholpen aan een eerste prijs.
Het werken met een speciale doelgroep zegt hem niet zoveel. Zelf zegt Mahinder er het volgende over: “ik krijg warmte van die gasten en geef ze warmte terug. Ik probeer iedereen mee te geven wat van je leven te maken; het kan immers zomaar afgelopen zijn.”

We hopen nog lang op deze gewaardeerde vrijwilliger te mogen rekenen!