Angelique
GGZ herstelondersteuner

"Ik ben de hele dag op pad, en het voelt echt als míjn wijk."

Mijn verhaal
Johanne
Stagiaire werkeenheid Baars

De doelgroep op deze locatie is erg divers, daardoor heb ik veel geleerd.

Mijn verhaal

Wisselweken

De wisselweek biedt de mogelijkheid om een week per jaar op een andere plek of in een andere functie binnen de organisatie te werken.

Hierdoor leer je de organisatie beter kennen, krijg je begrip voor elkaars werk en zie je misschien een toekomstige werkplek.

Anton ontspant

Plezier en teamgeest staan centraal bij de Stichting Anton Constandse. Personeelsvereniging SAC&CO organiseert jaarlijks de Stichting Anton Constandsedag en het beachvolleybaltoernooi. Daarnaast worden wisselende activiteiten georganiseerd.