arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print icon_search externlink linkedin twitter

Ondersteuning

De professionals van Anton Constandse weten als geen ander hoe ze jou kunnen ondersteunen om de dagelijkse gang van zaken op te pakken. Ze helpen je om grip te krijgen op je leven en je ritme (terug) te vinden. Jij hebt de regie in je herstel. Samen gaan we in gesprek om te achterhalen wat je wil bereiken en wat je wensen en ambities zijn. Onze professionals werken met jouw toestemming samen met je familie, je huisarts, behandelaren of verpleegkundigen van de GGZ, de thuiszorg, de gemeente, welzijnsorganisaties, en leraren en docenten.

Over jouw bijdrage

We verwachten dat jij zelf initiatief neemt in je herstelproces. De herstelondersteuner stimuleert je hierin. Je doet je best om uit te voeren wat we hebben afgesproken. We werken samen vanuit vertrouwen en respect voor elkaar.
De ondersteuning die nodig is stemmen we samen af. Wat je al kan, doe je zoveel mogelijk zelf. Het kan ook zijn dat iets niet lukt. Dan helpen we je erbij of nemen we deze taken van je over. We oefenen samen de vaardigheden die je wil leren en zoeken naar mogelijkheden die jou ondersteunen om zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren.

Bekijk hier de verschillende locaties
  • 100

    voordeuren
  • 576

    tevreden cliënten
  • 110

    gespecialiseerde medewerkers
Sven
cliënt

"Ik krijg kansen en ik ben weer trots op mijzelf!"

Mijn verhaal