arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print icon_search externlink linkedin twitter
Beschermd wonen

Beschermd wonen houdt in dat je samen met andere bewoners in een van onze locaties woont. Er is altijd een medewerker van Anton Constandse aanwezig of in de nabijheid op wie je kunt terugvallen. Je krijgt de ondersteuning die aansluit op jouw behoeftes en mogelijkheden. Zodat jij weer regie krijgt op je leven. De ondersteuning kan van alles zijn: samen boodschappen doen, of hulp bij de huishouding, begeleiding naar het ziekenhuis, je administratie ordenen, een wandeling maken, troost bieden.

Iedere locatie is anders. Hierdoor is de kans groot dat er een locatie is die past bij jouw wensen. Bij alle locaties heb je een eigen kamer en vaak een gezamenlijke woonkamer en keuken. De grootte van de groep is per huis verschillend. Onze locaties staan midden in de wijk of juist rustiger gelegen.

  • 100

    voordeuren
  • 576

    tevreden cliënten
  • 110

    gespecialiseerde medewerkers
Sven
cliënt

"Ik krijg kansen en ik ben weer trots op mijzelf!"

Mijn verhaal