arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print icon_search externlink kartel magic_circles linkedin twitter
  • 100

    voordeuren
  • 576

    tevreden clienten
  • 110

    gespecialiseerde medewerkers
Kevin
herstelondersteuner GGZ

"Werken met mensen met dubbele problematiek, een psychische aandoening en verslaving, is ongelooflijk boeiend."

Mijn verhaal

Ondersteuning

Samen met een van de herstelondersteuners GGZ bepaalt u welke ondersteuning u nodig heeft om uw gestelde doelen te behalen. Denk bijvoorbeeld aan het ontdekken/vergroten van uw talenten, activering en het omgaan met de psychische problematiek, maar ook praktische vaardigheden rondom persoonlijke verzorging, het huishouden en financiën.

De ondersteuning is gericht op het vergroten van eigen regie dus de huishoudelijke taken zoals koken, boodschappen doen en schoonmaken worden zoveel mogelijk door de cliënten zelf gedaan. Als het nodig is, helpen de medewerkers daarbij of nemen alle taken voor hun rekening.

De ondersteuning is (zo veel mogelijk) tijdelijk van aard en flexibel, veel wanneer nodig en weinig wanneer mogelijk.

Woning

De woningen liggen verspreid over verschillende woonwijken in de Haagse regio. De voorzieningen zijn individueel, voor kleinere of grotere groepen mensen, afhankelijk van de ondersteuningsbehoefte. Elke woonvorm heeft een woonkamer, keuken en andere ruimtes voor gemeenschappelijk gebruik. Elke cliënt heeft minimaal een eigen zit-slaapkamer.

Bekijk hier de verschillende locaties