arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print icon_search externlink kartel magic_circles linkedin twitter
Angelique
GGZ herstelondersteuner

"Ik ben de hele dag op pad, en het voelt echt als míjn wijk."

Mijn verhaal
Tommy
medewerker activering

"Nu is alles weer op orde."

Mijn verhaal

Traject

Samen met uw vaste ambulante medewerker van de stichting stelt u een ondersteuningsplan op. Hierin staan al uw wensen en doelen centraal. Op basis hiervan heeft u geregeld een individuele afspraak met deze medewerker en kunt u deelnemen aan groepsactiviteiten op verschillende locaties. De ondersteuning wordt regelmatig geëvalueerd en aangepast indien nodig.
De ambulant medewerker zal het gehele traject naast u staan om u te ondersteunen bij het vergroten van regie op alle levensgebieden.

Activiteiten

Meedoen, talenten inzetten en sociale contacten opbouwen zijn belangrijke aspecten om te komen tot herstel. Daarom kunt u naast de individuele ondersteuning ook gebruik maken van een breed scala aan activiteiten. Van samen een kopje koffie drinken tot spelen in een band, van sporten tot computers repareren en van creatief bezig zijn tot betaald werk, alles is mogelijk!

Klik hier voor meer informatie