arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print icon_search externlink kartel magic_circles linkedin twitter
Rafael
deelnemer Haaitek

"Ik ben nu echt bezig met iets wat ik leuk vind."

Mijn verhaal
Vydjay
cliënt met vrijwilligerswerk

'Kansen en mogelijkheden moet je zelf creëren en aangrijpen!"

Mijn verhaal

Werk en Opleiding

Het hebben van (vrijwilligers)werk is belangrijk voor iedereen. Het vergoot de zelfredzaamheid, draagt bij aan het tot stand komen van vriendschappen en relaties en verrijkt ons leven. Toch is werken niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Bij de Stichting Anton Constandse kunnen wij u op verschillende manier ondersteunen bij de eerste stappen in het werkproces.

lees meer

Activiteiten

Wilt u graag leuke dingen doen, nieuwe mensen ontmoeten en uw horizon verbreden? Dan kunt u terecht bij de activiteiten en voorzieningen van Anton Aktief of 't Koetshuis.

lees meer

Voor en door cliënten

Wij zijn een groep cliënten die naast een psychische aandoening ook talenten, dromen en idealen hebben. Bij De Regisseur en KIK (kwetsbaarheid is kracht) ontwikkelen en (her)ontdekken we onze talenten om onze dromen waar te maken.

lees meer