arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print icon_search externlink kartel magic_circles linkedin twitter

Beschermd wonen

Is zelfstandig wonen (nog) te veel gevraagd, omdat u bijvoorbeeld net uit een klinische opname komt? Dan biedt een kleinschalige woonvorm met ondersteuning van de Stichting Anton Constandse misschien de oplossing.

Lees meer

Ondersteuning thuis

Woont u zelfstandig maar belemmeren uw psychisch klachten u om grip op uw leven te houden? Wij bieden ondersteuning thuis zodat u zelfstandig kunt (blijven) wonen en uw zaken op orde zijn.

Lees meer

Activering & Participatie

Meedoen, talenten inzetten en sociale contacten opbouwen zijn belangrijke aspecten om te komen tot herstel. Van samen een kopje koffie drinken tot spelen in een band, van sporten tot computers repareren en van creatief bezig zijn tot betaald werk, alles is mogelijk!

Lees meer

Professionals

De professionals van de Stichting Anton Constandse zijn specialist op het gebied van herstelondersteuning. Zij hebben hiervoor een post-hbo-opleiding gevolgd en oefenen het beroep van sociaal psychiatrisch ondersteuner uit.

Zij ondersteunen u bij het vergroten van de eigen regie en het komen tot herstel door middel van persoonlijke groei. De sociaal psychiatrisch ondersteuners zullen het gehele traject naast u staan om u te ondersteunen, op te vangen, bij te staan en vooral aan te moedigen om uw talenten te gebruiken en regie te pakken in het leven.

Individuele ondersteuning bij jou thuis of in één van onze locaties binnen de Haagse regio.