arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print icon_search externlink kartel magic_circles linkedin twitter
Verhaal | 12/6/2017

Vydjay – vrijwilligerswerk

“Vrijwilligerswerk heeft mij de mogelijkheid gegeven om mezelf te ontwikkelen, dingen mee te maken en bezig te zijn. De stap ernaartoe kan lastig zijn maar het is wel belangrijk dat je zelf op zoek gaat, het komt niet zomaar uit de lucht vallen. Het hebben van een netwerk is hierbij een groot voordeel. Via connecties kom je sneller aan een nieuwe uitdaging.

Tegenwoordig doe ik vrijwilligerswerk voor de Stichting Anton Constandse. Ik maak het cliëntenmagazine ‘Paraplu’. Ik kon een cursus volgen zodat ik handvatten kreeg om het werk zo goed mogelijk te doen. Er zijn veel mogelijkheden binnen de stichting en ik doe het ook met heel veel plezier.

Op de Duinstraat zijn we nu een tijdje bezig met veganistisch koken. Eens in de zoveel tijd kunnen mensen, zowel van binnen als buiten de stichting, bij ons komen lunchen of dineren. Het is erg leuk om te zien dat je met gezonde voeding zulke lekkere dingen kunt maken. Ik adviseer iedereen om kansen en mogelijkheden zelf te creëren en aan te grijpen.”