Stichting Anton Constandse zoekt een nieuwe bestuurder

23 augustus 2017

Met ingang van 1 januari 2018 is de Stichting Anton Constandse op zoek naar een nieuwe bestuurder.
De bestuurder die wij zoeken, is het boegbeeld van de stichting als geheel. Hij behartigt de maatschappelijke positie en de daarmee samenhangende belangen van de stichting behendig en beslist. De bestuurder is een innovator en weet voldoende samenwerking met anderen aan te gaan om effectief en efficiënt te kunnen zijn. Hij enthousiasmeert en stimuleert dat de organisatie – en niet alleen de bestuurder – naar buiten treedt.

Het uitgebreide functieprofiel kunt u hier downloaden.

Het bureau Van der Laan & Company BV ondersteunt de Stichting Anton Constandse in het zoeken naar de meest geschikte kandidaat voor deze functie. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar www.vanderlaanco.nl/vacancies/