arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print icon_search externlink linkedin twitter

De woning

In de drie woningen van Zwaan wonen ieder zes cliënten. Je hebt er een eigen slaapkamer; douche en toilet deel je met een andere cliënt. Verder is er een gezamenlijke woonkamer met open keuken, waar je elkaar kunt ontmoeten of samen kunt koken en eten. Op de benedenverdieping en op de etages daarboven bevinden zich de zes persoonlijke zit-/slaapkamers, waar je je rustig kunt terugtrekken.

Zwaan organiseert wekelijks verschillende activiteiten, bijvoorbeeld conditietraining, zwemmen of een potje poolen, maar ook uitjes naar het Delftse Hout, de bioscoop of gezellig poffertjes eten in Scheveningen. Heb je leuke, nieuwe ideeën? Laat het horen!

De ondersteuning

Jouw psychische aandoening levert problemen op in je dagelijks leven. Een groot deel van de oplossing heb je gelukkig zelf in huis, ook al voelt dat soms niet zo.

Op de locatie Zwaan word je ondersteund bij het ontdekken van uw eigen kracht én deze te gebruiken; dit heet empowerment. Om je herstel verder te ondersteunen krijg je ook praktische hulp en werk je aan een gezonde(re) levensstijl.

Daarnaast is er veel aandacht voor structuur: een vaste, zinvolle invulling van je dagen. Bovendien kijken wij samen met jou naar je mogelijkheden om deel te (blijven) nemen aan het ‘normale leven’: hoe krijg of houd je sociale contacten en op welke manier kun je met plezier (blijven) bijdragen aan de samenleving?

Algemene informatie

Op Zwaan is plaats voor 18 cliënten.

Bel voor meer informatie:
Cliëntsupport, telefoon 070 308 20 90.