arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print icon_search externlink linkedin twitter

De woningen

Eén van de zes portiekwoningen wordt gebruikt als inloophuis voor de cliënten. Het heeft een gemeenschappelijke woonkamer, keuken en tuin. Je komt hier met de andere cliënten samen om met elkaar te eten en voor dagelijkse gezelligheid. In de andere vijf portiekwoningen wonen twee of drie cliënten samen. Je hebt daar een eigen, ruime kamer met wastafel en deelt de badkamer en het toilet.

De ondersteuning

Zeelt bied je de veilige woonomgeving die nodig is om je leven weer op de rails te krijgen. Je krijgt ondersteuning om zo zelfstandig mogelijk te functioneren en er wordt regelmaat in jouw leven gebracht. Alle ondersteuning wordt zorgvuldig afgestemd op jouw persoonlijke doelen, wensen en mogelijkheden. Wij kijken samen met jou naar wat je leuk vindt om te doen en zoeken een passende activiteit. Je kunt bijvoorbeeld helpen in de keukens van andere locaties van de stichting.

Ook kun je meewerken aan het schoonhouden van de Rivierenbuurt.
’s Avonds en in het weekend worden er regelmatig spelletjes gedaan of kijken we TV. Ook zijn er regelmatig gezamenlijke uitjes en van de feestdagen wordt altijd iets speciaals gemaakt.

Doorgroeien naar Forel

Op steenworp afstand van Zeelt ligt de locatie Forel. Deze woning is bedoeld voor mensen die in Zeelt hun leven beter op de rails hebben gekregen en klaar zijn voor een volgende stap. Binnen Forel bereid je je voor op een zelfstandig bestaan in een eigen woning. Je hebt een eigen budget, kookt zelfstandig en doet het huishouden.

Je woont op deze locatie, samen met twee andere cliënten. Wanneer je hier woont word je vanuit Zeelt ondersteund bij keuzes op het gebied van daginvulling, werk en/of financiën. Ook leer je wat nodig is om zelfstandig(er) te wonen. Tegen het eind van uw verblijf bij Forel is duidelijk wat jouw volgende stap wordt.

Het personeel van Forel is niet de hele dag aanwezig. Medewerkers komen dagelijks en op afspraak langs.

Algemene informatie

De woningen bevinden zich:
Zeelt – Vechtstraat, Den Haag, T 070 347 93 49 – 13 cliënten
Forel – Uilebomen, Den Haag, T 070 345 51 64 –   3 cliënten

Bel voor meer informatie:
Cliëntsupport, telefoon 070 308 20 90.