arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print icon_search externlink linkedin twitter

De woning

Walden biedt ruimte aan twee woongroepen met in totaal 21 cliënten. In de ene woongroep wonen mensen die wat zelfstandiger zijn. Zij doen zelf de boodschappen en koken hun eigen maaltijden. De cliënten van de andere woongroep krijgen meer ondersteuning. Binnen Walden heb je een eigen kamer en deel je de badkamer en het toilet met de andere cliënten. De woonruimtes zijn verdeeld over verschillende verdiepingen. Is traplopen lastig voor jou? Neem dan gerust de lift.

Walden ademt een sfeer van rust en onthaasting. Het is een gezellig huis. De gezelligheid zit vaak in heel gewone, dagelijkse dingen. Schuif bijvoorbeeld ‘s ochtends aan bij de koffie en neem samen met andere cliënten en medewerkers het laatste nieuws door. Daarna kun je vaak meedoen aan leuke activiteiten. En dan zijn er nog de speciale dagen: die gaan niet zomaar voorbij op Walden. Tijdens de feestdagen is er bijvoorbeeld een bingo, een leuk uitstapje of een lekkere maaltijd. Eenmaal per jaar kun je samen met de andere cliënten en de medewerkers op vakantie.

De ondersteuning

Alle cliënten worden ondersteund om zo zelfstandig mogelijk te leven in een veilige woonomgeving. Je wordt gemotiveerd om te kiezen voor een regelmatig en gezond leven. Daarom is er veel aandacht voor activiteiten, ontspanning en beweging.

Walden biedt ondersteuning op maat, want iedere cliënt is anders. Je hebt andere doelen, dromen en mogelijkheden en daar gaan wij zorgvuldig mee om. Wij helpen je inzicht te krijgen in wat je wilt en kunt. Daarna maak je keuzes en onderneem je stappen. Je doet dat niet alleen: Je kunt steeds op ons rekenen.

Algemene informatie

Op Walden is plaats voor 21 cliënten.

Bel voor meer informatie:
Cliëntsupport, telefoon 070 308 20 90.