arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print icon_search externlink linkedin twitter

De woningen

De zestien cliënten van de hoofdlocatie van Vijverhof hebben allemaal een eigen wooneenheid met eigen voorzieningen. Je hebt daarom veel privacy, maar er is altijd iemand dichtbij als je behoefte hebt aan gezelligheid. De eenpersoonskamers hebben een kleine keuken, een badkamer met toilet en een eigen aansluiting voor radio, tv en telefoon. Verder zijn er twee gezamenlijke huiskamers waar u gezellig samen kunt eten. Je houdt deze ruimtes samen schoon. In het pand is een lift aanwezig.

De tien cliënten van de appartementen voor individueel beschermd wonen hebben een appartement met eigen voordeur. Je hebt er een kleine keuken, een badkamer met toilet en een woon-/slaapkamer. In de flat is een lift aanwezig. Je krijgt individuele ondersteuning en kunt gebruikmaken van de voorzieningen op de hoofdlocatie.

De ondersteuning

Vijverhof biedt dagelijks intensieve ondersteuning op alle levensgebieden. Alle cliënten worden gestimuleerd om zo zelfstandig mogelijk te leven in een veilige woonomgeving. Je wordt gemotiveerd om te kiezen voor een regelmatig en gezond leven. Daarom is er aandacht voor activiteiten en gezelligheid in de dagelijkse dingen. Ga mee zwemmen, schuif aan voor een spelletje of meld je aan voor een leuk uitje. Je bent ook van harte welkom bij de gezamenlijke viering van de feestdagen. Vijverhof biedt ondersteuning op maat, want iedere cliënt is anders. Je hebt andere behoeften, doelen en mogelijkheden en wij gaan daar zorgvuldig mee om. Wij ondersteunen je waar nodig en helpen je om inzicht te krijgen in wat je wilt en kunt. Daarna maak je keuzes en onderneem je stappen. Je doet dat niet alleen: je kunt steeds rekenen op ondersteuning.

Algemene informatie

Op Vijverhof is plaats voor 26 cliënten

 

Bel voor meer informatie:
Cliëntsupport, telefoon 070 308 20 90.