arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print icon_search externlink kartel magic_circles linkedin twitter

De woning

U heeft op deze woonlocatie een eigen kamer waar u zich rustig kunt terugtrekken. Op uw kamer heeft u een eigen wastafel; de douche en toilet deelt u met andere cliënten. De gezamenlijke woonkeuken en de tuin zijn fijne plekken om uw huisgenoten te ontmoeten of om rustig zelf bezig te zijn. Als u wilt, kunt u gezellig samen koken en eten. Ieder huis heeft een schuurtje, waarin ruimte is voor uw fiets. Sommige huizen hebben een inloopruimte waar cliënten en medewerkers elkaar kunnen treffen.

De ondersteuning

De ondersteuning richt zich op werken aan rehabilitatie en participatie. Dat betekent dat u ondersteuning krijgt om op eigen benen te staan en mee te doen in de maatschappij. Het kan zijn dat u na verloop van tijd doorstroomt en zelfstandig gaat wonen. Maar uw doel kan ook zijn om meer activiteiten te ondernemen of ondersteuning te krijgen bij het beginnen aan een opleiding.

Iedere bewoner krijgt hulp bij het wonen. Daarnaast is er aandacht voor uw persoonlijke ontwikkeling. U bepaalt zelf of u dat wilt en op welk gebied. Misschien wilt u leren om uw eigen administratie te beheren, gezond te koken of om uw kamer op orde te houden. In alle gevallen kunt u rekenen op ondersteuning.

Zelfstandigheid

U heeft een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid wordt gewaardeerd en zelfs verwacht. U ziet dat bijvoorbeeld terug in het eigen budget voor koken: u haalt zelf uw boodschappen en kookt ook zelf. Vindt u het prettig om dat samen met een aantal huisgenoten te doen? Dan kan dat natuurlijk. Verder is er een budget voor ontspanning. U kunt dat gebruiken om samen met anderen iets leuks te ondernemen, maar u kunt het ook besteden aan sport of uitgeven aan een lekker kopje koffie in de stad.

Algemene informatie

Op Van Campenvaart is plaats voor 16 cliënten.

Bel voor meer informatie:
Servicebureau cliëntsupportzaken, telefoon 070 308 20 90.