arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print icon_search externlink linkedin twitter

De woning

Je hebt op deze woonlocatie een eigen kamer waar je je rustig kunt terugtrekken. Op jouw kamer heb je een eigen wastafel; de douche en toilet deel je met andere cliënten. De gezamenlijke woonkeuken en de tuin zijn fijne plekken om jouw huisgenoten te ontmoeten of om rustig zelf bezig te zijn. Als je wilt, kun je gezellig samen koken en eten. Ieder huis heeft een schuurtje, waarin ruimte is voor jouw fiets. Sommige huizen hebben een inloopruimte waar cliënten en medewerkers elkaar kunnen treffen.

De ondersteuning

De ondersteuning richt zich op werken aan rehabilitatie en participatie. Dat betekent dat je ondersteuning krijgt om op eigen benen te staan en mee te doen in de maatschappij. Het kan zijn dat je na verloop van tijd doorstroomt en zelfstandig gaat wonen. Maar jouw doel kan ook zijn om meer activiteiten te ondernemen of ondersteuning te krijgen bij het beginnen aan een opleiding.

Iedere bewoner krijgt hulp bij het wonen. Daarnaast is er aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Je bepaalt zelf of je dat wilt en op welk gebied. Misschien wil je leren om jouw eigen administratie te beheren, gezond te koken of om jouw kamer op orde te houden. In alle gevallen kun je rekenen op ondersteuning.

Zelfstandigheid

Je hebt een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid wordt gewaardeerd en zelfs verwacht. Je ziet dat bijvoorbeeld terug in het eigen budget voor koken: Je haalt zelf jouw boodschappen en kookt ook zelf. Vind je het prettig om dat samen met een aantal huisgenoten te doen? Dan kan dat natuurlijk. Verder is er een budget voor ontspanning. Je kunt dat gebruiken om samen met anderen iets leuks te ondernemen, maar je kunt het ook besteden aan sport of uitgeven aan een lekker kopje koffie in de stad.

Algemene informatie

Op Van Campenvaart is plaats voor 16 cliënten.

Bel voor meer informatie:
Cliëntsupport, telefoon 070 308 20 90.