arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print icon_search externlink kartel magic_circles linkedin twitter

De woningen

De locatie Trekschuit telt vier appartementen met ieder vier cliënten. In de gezamenlijke woonkamer kunt u elkaar opzoeken, gezellig tv kijken of bijvoorbeeld samen een spelletje doen. U heeft daarnaast een eigen zit-/slaapkamer met keukenblok en een tv- en een internetaansluiting. De douche, het toilet en het balkon deelt u met uw huisgenoten. Ieder appartement heeft een wasmachine en droogtrommel waar u samen gebruik van kunt maken. Daarnaast zijn er vier eenpersoonsappartementen met een eigen voordeur en zelfstandige voorzieningen.

De ondersteuning

U wilt weer zelfstandig kunnen wonen? Trekschuit ondersteunt u daarbij. U kunt rekenen op intensieve, persoonlijke ondersteuning. Wij stellen samen met u een plan op dat wordt afgestemd op uw wensen en mogelijkheden. Uw eigen motivatie is heel belangrijk om uw doel te bereiken. Wij helpen u steeds om vastberaden en enthousiast te blijven werken aan uw nieuwe leven.

De inloop

Inloop om koffie te drinken en een praatje te maken is doordeweeks van 20.00 uur – 22.00 uur en in het weekend van 19.00 uur – 20.30 uur.

Algemene informatie

De woningen bevinden zich:
Hertenrade 89, 105, Den Haag
Hertenrade 141, 143, 155, Den Haag
Hertenrade 173, 191, 209, Den Haag

Totaal 20 cliënten

Het personeel is dagelijks aanwezig van 07.30 tot 23.00 uur en is ’s nachts telefonisch bereikbaar.

Bel voor meer informatie:
Servicebureau cliëntsupportzaken, telefoon 070 308 20 90.