arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print icon_search externlink linkedin twitter

De woningen

De locatie Trekschuit telt vier appartementen met ieder vier cliënten. In de gezamenlijke woonkamer kun je elkaar opzoeken, gezellig tv kijken of bijvoorbeeld samen een spelletje doen. Je hebt daarnaast een eigen zit-/slaapkamer met keukenblok en een tv- en een internetaansluiting. De douche, het toilet en het balkon deel je met je huisgenoten. Ieder appartement heeft een wasmachine en droogtrommel waar je samen gebruik van kunt maken. Daarnaast zijn er vier eenpersoonsappartementen met een eigen voordeur en zelfstandige voorzieningen.

De ondersteuning

Je wilt weer zelfstandig kunnen wonen? Trekschuit ondersteunt je daarbij. Je kunt rekenen op intensieve, persoonlijke ondersteuning. Wij stellen samen met jou een plan op dat wordt afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden. Je eigen motivatie is heel belangrijk om jouw doel te bereiken. Wij helpen je steeds om vastberaden en enthousiast te blijven werken aan jouw nieuwe leven.

De inloop

Inloop om koffie te drinken en een praatje te maken is doordeweeks van 20.00 uur – 22.00 uur en in het weekend van 19.00 uur – 20.30 uur.

Algemene informatie

De woningen bevinden zich op de:
Hertenrade , Den Haag – 20 cliënten
Meppelrade, Den Haag –   4 cliënten

Bel voor meer informatie:
Cliëntsupport, telefoon 070 308 20 90.