arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print icon_search externlink kartel magic_circles linkedin twitter

De woningen

De locatie Trekschuit telt vier appartementen met ieder vier cliënten. In de gezamenlijke woonkamer kunt u elkaar opzoeken, gezellig tv kijken of bijvoorbeeld samen een spelletje doen. U heeft daarnaast een eigen zit-/slaapkamer met keukenblok en een tv- en een internetaansluiting. De douche, het toilet en het balkon deelt u met uw huisgenoten. Ieder appartement heeft een wasmachine en droogtrommel waar u samen gebruik van kunt maken. Daarnaast zijn er vier eenpersoonsappartementen met een eigen voordeur en zelfstandige voorzieningen.

De ondersteuning

U wilt weer zelfstandig kunnen wonen? Trekschuit ondersteunt u daarbij. U kunt rekenen op intensieve, persoonlijke ondersteuning. Wij stellen samen met u een plan op dat wordt afgestemd op uw wensen en mogelijkheden. Uw eigen motivatie is heel belangrijk om uw doel te bereiken. Wij helpen u steeds om vastberaden en enthousiast te blijven werken aan uw nieuwe leven.

De inloop

Inloop om koffie te drinken en een praatje te maken is doordeweeks van 20.00 uur – 22.00 uur en in het weekend van 19.00 uur – 20.30 uur.

Algemene informatie

De woningen bevinden zich op de:
Hertenrade , Den Haag

Totaal 20 cliënten

Bel voor meer informatie:
Servicebureau cliëntsupportzaken, telefoon 070 308 20 90.