arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print icon_search externlink linkedin twitter

De woningen

Toba ligt in een rustige wijk en telt vijf eengezinswoningen met eigen tuin. In vier van de huizen wonen steeds twee cliënten samen. In de vijfde woning bevinden zich de gezamenlijke ontmoetingsruimte en het kantoor. Je woont samen met één andere cliënt in een eengezinswoning. Er is een gezamenlijke woonkamer, eetkeuken en een tuin.
Daarnaast heb je een aantal eigen ruimtes: twee kamers en jouw eigen douche en toilet.

De woonvorm Ouder en Kind telt vier appartementen.

De ondersteuning

Je hebt persoonlijke doelen en wensen die je graag wilt waarmaken. Wij helpen je te bepalen wat je wilt bereiken en hoe je dat kunt doen.
Naast deze persoonlijke ondersteuning op maat zijn er drie algemene aandachtspunten: zorgen voor een veilige woonomgeving, vasthouden aan regelmaat en kiezen voor een gezond leven. Je merkt dat bijvoorbeeld aan de aandacht voor regelmatige ontspanning en sportactiviteiten: samen naar de sportschool of uitwaaien op het strand, creatieve middagen, leuke uitjes etc.

Algemene informatie

De woningen bevinden zich:
Lau Mazirellaan, Den Haag, T 070 389 42 69 – 8 cliënten

Bel voor meer informatie:
Cliëntsupport, telefoon 070 308 20 90.