arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print icon_search externlink linkedin twitter

De woning

Abel is gevestigd in de Tasmanstraat, op loopafstand van het centrum. Je woont er met achttien andere cliënten die net als jij hulp krijgen om (begeleid) zelfstandig te gaan wonen. Het gebouw heeft vier verdiepingen met in totaal negentien kamers, waarvan sommige met balkon. Elke etage heeft een gezamenlijke keuken waar je met de andere cliënten kunt koken en gezellig samen kunt eten. Jullie delen het sanitair. En dan is er nog de mooie, grote tuin: een plek om lekker te relaxen en te barbecueën.

De ondersteuning

Bij Abel helpen ze je om steviger in je schoenen te staan, ook als het even tegenzit. Verder kijken ze samen met jou hoe jij je mogelijkheden kunt vergroten. Dat betekent dat de ondersteuning zorgvuldig wordt afgestemd op wat jij wilt en nodig hebt. Daarnaast is er ook groepsgerichte ondersteuning. Als je straks op jezelf gaat wonen, moet je kunnen koken en je kamer zelf schoonhouden. Maar je moet ook weten hoe je met geld moet omgaan en hoe je vrienden kunt maken.

Bij Abel krijg je die vaardigheden zo goed mogelijk onder de knie en je leert om je te houden aan een vaste dagindeling. Misschien ligt een baan binnen je mogelijkheden. Dan bekijken we samen wat je graag zou willen en wat daarvoor nodig is. Ben je daar nog niet aan toe of heb je naast je werk tijd over? Kies dan voor een hobby, studie of sport om je dag leuk én gestructureerd te vullen. Natuurlijk is er bij Abel ook ruimte voor gezelligheid, bijvoorbeeld het maken van leuke uitstapjes, tafeltennissen en heerlijk samen op vakantie.

Op Abel is plaats voor 19 cliënten.

Bel voor meer informatie:
Ccliëntsupport, telefoon 070 308 20 90.