arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print icon_search externlink kartel magic_circles linkedin twitter

De woning

De cliënten van Sterrenhof hebben allemaal een eigen wooneenheid met eigen voorzieningen. U heeft veel privacy, maar uw medecliënten zijn altijd dichtbij als u behoefte heeft aan gezelligheid. In totaal zijn er zestien eenpersoonskamers met een kleine keuken, een badkamer met toilet en een eigen aansluiting voor radio, tv en telefoon. Verder hebben beide groepen een gezamenlijke huiskamer waar u gezellig samen kunt eten. U houdt deze ruimtes samen schoon. In het pand is een lift aanwezig.

De ondersteuning

Sterrenhof biedt intensieve ondersteuning op alle levensgebieden.
Alle cliënten worden gestimuleerd om zo zelfstandig mogelijk te leven in een veilige woonomgeving. U wordt gemotiveerd om te kiezen voor een regelmatig en gezond leven. Daarom is er aandacht voor activiteiten en gezelligheid in de dagelijkse dingen. Ga mee zwemmen, schuif aan voor een spelletje of meldt u aan voor een leuk uitje. U bent ook van harte welkom bij de gezamenlijke viering van de feestdagen.

Sterrenhof biedt ondersteuning op maat, want iedere cliënt is anders. U heeft andere behoeften, doelen en mogelijkheden dan uw medecliënten en wij gaan daar zorgvuldig mee om. Wij ondersteunen u waar nodig en helpen u om inzicht te krijgen in wat u wilt en kunt. Daarna maakt u keuzes en onderneemt u stappen. U doet dat niet alleen: u kunt steeds rekenen op ondersteuning.

Algemene informatie

Op Sterrenhof is plaats voor 16 cliënten.

Bel voor meer informatie:
Servicebureau cliëntsupportzaken, telefoon 070 308 20 90.