arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print icon_search externlink linkedin twitter

De woning

De cliënten van Sterrenhof hebben allemaal een eigen wooneenheid met eigen voorzieningen. Je hebt veel privacy, maar jou mede cliënten zijn altijd dichtbij als je behoefte hebt aan gezelligheid. In totaal zijn er zestien eenpersoonskamers met een kleine keuken, een badkamer met toilet en een eigen aansluiting voor radio, tv en telefoon. Verder hebben beide groepen een gezamenlijke huiskamer waar je gezellig samen kunt eten. Je houdt deze ruimtes samen schoon. In het pand is een lift aanwezig.

De ondersteuning

Sterrenhof biedt intensieve ondersteuning op alle levensgebieden.
Alle cliënten worden gestimuleerd om zo zelfstandig mogelijk te leven in een veilige woonomgeving. Je wordt gemotiveerd om te kiezen voor een regelmatig en gezond leven. Daarom is er aandacht voor activiteiten en gezelligheid in de dagelijkse dingen. Ga mee zwemmen, schuif aan voor een spelletje of meldt je aan voor een leuk uitje. Je bent ook van harte welkom bij de gezamenlijke viering van de feestdagen.

Sterrenhof biedt ondersteuning op maat, want iedere cliënt is anders. Je hebt andere behoeften, doelen en mogelijkheden dan jouw medecliënten en wij gaan daar zorgvuldig mee om. Wij ondersteunen je waar nodig en helpen je om inzicht te krijgen in wat je wilt en kunt. Daarna maak je keuzes en onderneem je stappen. Je doet dat niet alleen: je kunt steeds rekenen op ondersteuning.

Algemene informatie

Op Sterrenhof is plaats voor 16 cliënten.

Bel voor meer informatie:
Cliëntsupport, telefoon 070 308 20 90.