arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print icon_search externlink linkedin twitter

De woningen

In de Spionkopstraat wonen 10 cliënten in 5 huisjes. Je deelt je woning met één andere bewoner. Men deelt de keuken, toilet en badkamer. De Spionkopstraat heeft een grote gemeenschappelijke tuin, waar ruimte is voor tuinieren.
Vier van de vijf woningen hebben tevens een eigen balkon. Er is geen maximum verblijfsduur. Ondersteuning is gericht op jouw herstel. Van de 5 woningen, is er 1 woning op de begane grond, geschikt voor mensen die minder goed ter been zijn. Van de 5 woningen, zijn er 2 woningen waar je zelfstandig kunt koken. Cliënten in de andere 3 woningen eten gezamenlijk met de groep mee.

De ondersteuning

Er wordt van je verwacht dat je herstelgericht werkt aan jouw doel(en) en minimaal een aantal dagdelen openstaat voor dagbesteding zoals bijvoorbeeld sporten, vrijwilligerswerk of meedoen aan activiteiten vanuit Anton Constandse of daarbuiten.
Harddrugsgebruik op deze locatie is niet toegestaan. Alcohol in beperkte mate en alleen in je eigen woonruimte.

De avondmaaltijd wordt dagelijks vers door de cliënten klaargemaakt met of zonder ondersteuning van het personeel. Je maakt 1 x per week jouw woonruimte schoon.

Ontspanning

Naast individuele ondersteuning op maat zijn er drie algemene aandachtspunten: zorgen voor een veilige woonomgeving, vasthouden aan regelmaat en kiezen voor een gezond leven.
Je merkt dat bijvoorbeeld aan de aandacht voor regelmatige ontspanning en sportactiviteiten: zwemmen met cliënten van locaties in de buurt of samen met hen naar de bioscoop, de kartbaan of een pretpark. Ieder jaar is er bovendien de gezamenlijke vakantie. En steeds geldt: al jouw ideeën zijn welkom!

Algemene informatie

Op de Spionkopstraat is plaats voor 10 cliënten.

Bel voor meer informatie:
Cliëntsupport, telefoon 070 308 20 90.