arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print icon_search externlink linkedin twitter

De woning

Het moderne appartementencomplex aan de Scheepmakersstraat, op loopafstand van het centrum, is een fijne plek om te wonen. Je hebt hier een eigen zit-/slaapkamer met badkamer en toilet. De appartementen voor beschermd wonen delen een balkon en hebben een gezamenlijke eetkeuken; de overige cliënten hebben een eigen keuken. Heb je zin in een praatje, een lekker kopje koffie of een spelletje? Kom dan naar de ontmoetingsruimte in het complex voor gezellig contact met jouw medecliënten.

De ondersteuning

Je krijgt ondersteuning om zo zelfstandig mogelijk te leren leven in een veilige woonomgeving. Je wordt gestimuleerd om te kiezen voor een regelmatig en gezond leven. Daarom is er veel aandacht voor activiteiten, ontspanning en sport. Je kunt bijvoorbeeld mee gaan zwemmen of met medecliënten een bioscoopje pakken. Ook de creatieve club en jaarlijkse vakantie zijn populair. Nieuwe ideeën zijn altijd welkom: veel cliënten organiseren zelf bijeenkomsten en activiteiten.

Scheepmakersstraat biedt ondersteuning op maat, want iedere cliënt is anders. Je hebt andere doelen, dromen en mogelijkheden dan jouw medecliënten en wij gaan daar zorgvuldig mee om. Wij ondersteunen je om inzicht te krijgen in wat je wilt en kunt. Daarna maak je keuzes en onderneem je stappen. Je doet dat niet alleen: je kunt steeds rekenen op onze ondersteuning.

Algemene informatie

Op Scheepmakersstraat is plaats voor 17 cliënten.

Bel voor meer informatie:
Cliëntsupport, telefoon 070 308 20 90.