arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print icon_search externlink linkedin twitter

De woningen

In de appartementen en eengezinswoningen van Remarque heb je een eigen kamer en deel je de badkamer en het toilet met jouw huisgenoten. In de gezamenlijke keuken kunje zelf of samen koken en eten. Je doet samen met de andere cliënten een deel van het huishouden. De grotere schoonmaakklussen worden gedaan door een extern bedrijf. In de panden is geen lift aanwezig.

De ondersteuning

Wij helpen jou om zo zelfstandig mogelijk te leren leven in een veilige woonomgeving. Ook word je gemotiveerd om te kiezen voor een regelmatig en gezond leven. Daarom is er veel aandacht voor activiteiten, ontspanning en sport. Remarque organiseert regelmatig een gezamenlijk uitje en nodigt jou en jouw medecliënten van harte uit om samen de feestdagen te vieren en voor de jaarlijkse vakantie.

Remarque biedt herstelondersteuning op maat, want iedere cliënt is anders. Je hebt andere doelen, dromen en mogelijkheden dan jouw medecliënten en wij gaan daar zorgvuldig mee om. Je wordt geholpen om inzicht te krijgen in wat jij wilt en (al) kunt. Daarna maak je keuzes en onderneem je stappen. Je doet dat niet alleen: je kunt steeds rekenen op de ondersteuning die jij nodig hebt.

Algemene informatie

De woningen bevinden zich:
Gerrit van der Veenlaan, Den Haag – 8 cliënten
Dr. J. Presserstraat, Den Haag – 4 cliënten
L. Armstrongkade, Den Haag – 2 cliënten
A. Kortekaasplantsoen, Den Haag – 3 cliënten

Bel voor meer informatie:
Cliëntsupport, telefoon 070 308 20 90.