arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print icon_search externlink kartel magic_circles linkedin twitter

De woningen

In de appartementen en eengezinswoningen van Remarque heeft u een eigen kamer en deelt u de badkamer en het toilet met uw huisgenoten. In de gezamenlijke keuken kunt u zelf of samen koken en eten. U doet samen met de andere cliënten een deel van het huishouden. De grotere schoonmaakklussen worden gedaan door een extern bedrijf. In de panden is geen lift aanwezig.

De ondersteuning

Wij helpen u om zo zelfstandig mogelijk te leren leven in een veilige woonomgeving. Ook wordt u gemotiveerd om te kiezen voor een regelmatig en gezond leven. Daarom is er veel aandacht voor activiteiten, ontspanning en sport. Remarque organiseert regelmatig een gezamenlijk uitje en nodigt u en uw medecliënten van harte uit om samen de feestdagen te vieren en voor de jaarlijkse vakantie.

Remarque biedt herstelondersteuning op maat, want iedere cliënt is anders. U heeft andere doelen, dromen en mogelijkheden dan uw medecliënten en wij gaan daar zorgvuldig mee om. Uwordt geholpen om inzicht te krijgen in wat u wilt en (al) kunt. Daarna maakt u keuzes en onderneemt u stappen. U doet dat niet alleen: u kunt steeds rekenen op de ondersteuning die u nodig heeft.

Algemene informatie

De woningen bevinden zich:
Gerrit van der Veenlaan, Den Haag – 8 cliënten
Meppelrade, Den Haag – 4 cliënten
Dr. J. Presserstraat, Den Haag – 4 cliënten
L. Armstrongkade, Den Haag – 2 cliënten
A. Kortekaasplantsoen, Den Haag – 3 cliënten

Bel voor meer informatie:
Servicebureau cliëntsupportzaken, telefoon 070 308 20 90.