arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print icon_search externlink linkedin twitter

De woningen

In beide woonvoorzieningen heb je een ruime eigen kamer. Aan de Waldeck Pyrmontkade, op loopafstand van de Reinkenstraat en de Laan van Meerdervoort, heb je bovendien een eigen toilet en douche. Bij de Burgemeester Patijnlaan, vlakbij het Vredespaleis en de Scheveningse Bosjes, deel je die met twee of drie andere cliënten. Verder zijn er op beide locaties een gezamenlijke woonkamer en keuken en een fijne tuin. Bij de Burgemeester Patijnlaan is er ook nog een heerlijk dakterras, terwijl de Waldeck Pyrmontkade beschikt over een tuin.

De ondersteuning

De ondersteuning die je krijgt, is gericht op meer zelfstandigheid. Dat betekent dat je aangemoedigd wordt om zelf verantwoordelijkheid te nemen en zo zelfstandig mogelijk te leven. We gaan uit van jouw wensen en mogelijkheden, leren je precies die vaardigheden die je nodig hebt en kijken samen hoe jij je stap voor stap verder kunt ontwikkelen.

Jij en jouw medecliënten zijn zoveel mogelijk zelf aan zet. Dat betekent bijvoorbeeld dat je bij toerbeurt kookt en zelf het grootste deel van het huishouden doet. Ook het ondernemen van dagelijkse activiteiten is een manier om zelf actief te werken aan de grip op jouw leven.

Je kunt bijvoorbeeld gaan sporten of werkervaring opdoen in een sociale werkvoorziening of in een activiteitencentrum. Ben je daar nog niet aan toe of doe je liever andere dingen? Dat kan: jouw wensen en mogelijkheden zijn het uitgangspunt.

Beide locaties organiseren regelmatig gezellige activiteiten en uitjes, zoals een dagje Delft of een sportief bezoek aan De Uithof. Verder is er ieder jaar een cliëntenvakantie. Jij en jouw medecliënten hebben een belangrijke stem in het bedenken en regelen van de uitstapjes

Algmene informatie

De woningen bevinden zich:
Waldeck Pyrmontkade, Den Haag, T 070 363 40 99
– 8 cliënten
Burgemeester Patijnlaan,  Den Haag, T 070 396 76 51
– 8 cliënten

Bel voor meer informatie:
Cliëntsupport, telefoon 070 308 20 90.