arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print icon_search externlink kartel magic_circles linkedin twitter

De woningen

In beide woonvoorzieningen heeft u een ruime eigen kamer. Aan de Waldeck Pyrmontkade, op loopafstand van de Reinkenstraat en de Laan van Meerdervoort, heeft u bovendien een eigen toilet en douche. Bij de Burgemeester Patijnlaan, vlakbij het Vredespaleis en de Scheveningse Bosjes, deelt u die met twee of drie andere cliënten. Verder zijn er op beide locaties een gezamenlijke woonkamer en keuken en een fijne tuin. Bij de Burgemeester Patijnlaan is er ook nog een heerlijk dakterras, terwijl de Waldeck Pyrmontkade beschikt over een tuin.

De ondersteuning

De ondersteuning die u krijgt, is gericht op meer zelfstandigheid. Dat betekent dat u aangemoedigd wordt om zelf verantwoordelijkheid te nemen en zo zelfstandig mogelijk te leven. We gaan uit van uw wensen en mogelijkheden, leren u precies die vaardigheden die u nodig heeft en kijken samen hoe u zich stap voor stap verder kunt ontwikkelen.

U en uw medecliënten zijn zoveel mogelijk zelf aan zet. Dat betekent bijvoorbeeld dat u bij toerbeurt kookt en zelf het grootste deel van het huishouden doet. Ook het ondernemen van dagelijkse activiteiten is een manier om zelf actief te werken aan de grip op uw leven.

U kunt bijvoorbeeld gaan sporten of werkervaring opdoen in een sociale werkvoorziening of in een activiteitencentrum. Bent u daar nog niet aan toe of doet u liever andere dingen? Dat kan: uw wensen en mogelijkheden zijn het uitgangspunt.

Beide locaties organiseren regelmatig gezellige activiteiten en uitjes, zoals een dagje Delft of een sportief bezoek aan De Uithof. Verder is er ieder jaar een cliëntenvakantie. U en uw medecliënten hebben een belangrijke stem in het bedenken en regelen van de uitstapjes

Algmene informatie

De woningen bevinden zich:
Waldeck Pyrmontkade, Den Haag, T 070 363 40 99
– 8 cliënten
Burgemeester Patijnlaan,  Den Haag, T 070 396 76 51
– 8 cliënten

Bel voor meer informatie:
Servicebureau cliëntsupportzaken, telefoon 070 308 20 90.