arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print icon_search externlink linkedin twitter

De woning

Levien telt 27 mooie appartementen met een eigen keuken, badkamer en toilet. Mensen met verschillende achtergronden wonen bij elkaar in het pand. Gemixt wonen is tenslotte een goede voorbereiding op jouw einddoel: zelfstandig wonen buiten een beschermende woonvorm. Levien organiseert iedere dag op vaste tijden een inloop. Daar ontmoet je je huisgenoten voor een gezellig praatje, een kop koffie of een spelletje.

De ondersteuning

Levien is een tussenstap op weg naar zelfstandig wonen. Je krijgt een jaar lang individuele ondersteuning om te leren wat je nodig hebt om meer op eigen benen te staan. Dat betekent bijvoorbeeld dat je wekelijks een vast bedrag krijgt om je boodschappen te doen. Misschien kun je nog niet koken? Na een jaar in Levien maak je lekkere maaltijden.

Aandacht voor zulke praktische vaardigheden is belangrijk, maar je hebt meer nodig. Denk bijvoorbeeld aan een prettige dag invulling, leuke activiteiten en sociale contacten. Ook die horen bij een zelfstandig bestaan. Dus ook daar helpen we je bij. De ondersteuning in Levien is helemaal op maat: je leert precies wat jij nodig hebt.

Algemene informatie

Op Levien is plaats voor 27 cliënten.

Bel voor meer informatie:
Cliëntsupport, telefoon 070 308 20 90.