arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print icon_search externlink linkedin twitter

De woning

Levien telt 27 mooie studio's met een eigen keuken, badkamer en toilet. Mensen met verschillende achtergronden wonen bij elkaar in het pand. Gemixt wonen is tenslotte een goede voorbereiding op jouw einddoel: zelfstandig wonen buiten een beschermende woonvorm. Levien organiseert iedere dag op vaste tijden een inloop. Daar ontmoet je je medebewoners voor een gezellig praatje, een kop koffie of een spelletje.

De ondersteuning

Levien is een tussenstap op weg naar zelfstandig wonen. Je krijgt individuele begeleiding op maat om je zo snel mogelijk klaar te stomen om op eigen benen te kunnen staan. Dat betekent bijvoorbeeld dat je wekelijks een vast bedrag krijgt om je boodschappen te doen, wij kunnen je leren koken en ondersteuning bieden in het zelfstandig doen van je huishouden.

Aandacht voor zulke praktische vaardigheden is belangrijk, maar je hebt meer nodig. Denk bijvoorbeeld aan een prettige dag invulling, leuke activiteiten en sociale contacten. Ook die horen bij een zelfstandig bestaan. Dus ook daar helpen we je bij. De ondersteuning op Levien is helemaal op maat: je leert precies wat jij nodig hebt. Mocht je het bovenstaande onder de knie hebben en klaar zijn om zelfstandig te wonen, dan helpen we je ook met het zoeken naar een woning of andere passende vervolghuisvesting.

Algemene informatie

Op Levien is plaats voor 27 cliënten.

Bel voor meer informatie:
Cliëntsupport, telefoon 070 308 20 90.