arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print icon_search externlink kartel magic_circles linkedin twitter

De woningen

De locatie Kokarde is een monumentaal herenhuis aan het Koningsplein, één van de leukste pleinen van Den Haag. Het pand waar u samen met twaalf anderen woont, heeft drie verdiepingen, waar u allemaal een eigen kamer heeft. Het sanitair deelt u met twee huisgenoten. Op de tweede etage van Kokarde wordt het sanitair en douche gedeeld met drie personen en soms met vier wanneer een logé aanwezig is. Verder heeft Kokarde een gezamenlijke huiskamer, twee keukens en een riant dakterras. Het pand heeft geen lift. Wat u er wél vindt: een gezellige en kunstzinnige woonomgeving.

Locatie Pioen is een modern huis vlak bij de levendige Weimarstraat. De cliënten zijn tussen de 18 en 40 jaar oud. Ieder heeft een eigen kamer met balkon. Het sanitair wordt gedeeld met maximaal twee huisgenoten. Pioen heeft een gezamenlijke huiskamer en een mooie, open keuken. Er is bovendien een grote, zonnige tuin: heerlijk om lange zomeravonden in door te brengen en om gezellig te barbecueën.

Locatie Reseda is een sfeervol, gerestaureerd herenhuis. Net om de hoek ligt het winkelgedeelte van de Fahrenheitstraat en op tien minuten lopen zijn de Bosjes van Poot en het Zuiderstrand. Het pand heeft drie verdiepingen, waar ieder een eigen kamer heeft. Het sanitair wordt gedeeld met maximaal twee huisgenoten. Reseda heeft een gezamenlijke huiskamer, een ruime keuken en een knusse serre. Het pand heeft geen lift.

Klaproos is een riant gerenoveerd herenhuis pal naast Reseda. Het pand heeft twee verdiepingen, waar iedereen een eigen kamer heeft. Het sanitair wordt gedeeld met maximaal twee huisgenoten. Klaproos heeft een gezamenlijke huiskamer, een prachtige keuken en een fraaie voor- en achtertuin. Het pand heeft geen lift.

De ondersteuning

U wilt graag een stabieler leven en werken aan uw herstel, om daarna door te stromen naar een zelfstandige(r) woonplek. Wij ondersteunen u daar graag bij. Kokarde, Pioen, Reseda en Klaproos bieden u een veilige woonomgeving en besteden veel aandacht aan structuur, participatie en zingeving. Ook een gezonde leefstijl komt aan bod. Daarom is er veel te doen op het gebied van sport en ontspanning. We nodigen u van harte uit om mee te doen!

Algemene informatie

De woningen bevinden zich:

Kokarde, Koningsplein 32-33, Den Haag, T 070 361 61 53 – 13 cliënten
Pioen, Newtonstraat 275, 277, 281, Den Haag, T 070 346 48 50 – 7 cliënten
Reseda, Laan van Meerdervoort 399, Den Haag, T 070 360 23 48 – 7 cliënten
Klaproos, Laan van Meerdervoort 401, Den Haag, T 070 360 59 67 – 5 cliënten

Bel voor meer informatie:
Servicebureau cliëntsupportzaken, telefoon 070 308 20 90.