arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print icon_search externlink linkedin twitter

De woningen

In totaal wonen er bij Kadans 26 jongeren, verdeeld over meerdere eengezinswoningen en één appartement. Je hebt er een eigen slaapkamer met aansluiting voor internet, radio en tv. De badkamer en het toilet deel je met de andere cliënten. Natuurlijk heeft iedere woning ook een gezellige huiskamer en een keuken, waar jullie samen kunnen (leren) koken.

De ondersteuning

Je kiest er zelf voor om bij Kadans te komen wonen en je werkt er actief aan je eigen leven en toekomst: dat is een heel belangrijke eerste stap. Wij helpen je hierbij graag verder op weg. Bij Kadans krijg je ondersteuning die speciaal is afgestemd op jonge mensen. We leren je hoe je om kunt gaan met je psychische beperking(en).

Je kijkt samen met ons naar wat je nodig hebt om je leven verder op te bouwen. Vaak gaat dat om heel praktische dingen, zoals bijvoorbeeld koken en wassen. Je wordt ook ondersteund bij het vinden of behouden van een opleiding of baan en bij het opbouwen van sociale contacten.

Algemene informatie

De woningen bevinden zich:
Architect van Lieflandstraat, Den Haag- 23 cliënten
Architect Berlagelaan, Den Haag – 3 cliënten

Bel voor meer informatie:
Cliëntsupport, telefoon 070 308 20 90.