arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print icon_search externlink linkedin twitter

De woningen

In de mooi verbouwde portiekwoningen aan de Goeverneurlaan wonen in totaal twintig cliënten. Op de verschillende woonlagen wonen steeds twee of drie cliënten samen. Iedere verdieping heeft een gezamenlijke keuken, douche en toilet. Natuurlijk is er ook een plek waar je je kunt terugtrekken: jouw eigen kamer met overdekt balkon. Heb je behoefte aan gezelligheid? Loop dan bij lekker weer de tuin in of kom naar de inloopruimte voor een kopje koffie, een praatje of leuke activiteiten.

De ondersteuning

Je hebt persoonlijke doelen en wensen die je graag wilt waarmaken. Wij helpen je te bepalen wat je wilt bereiken en hoe je dat kunt doen.
Naast deze persoonlijke ondersteuning op maat zijn er drie algemene aandachtspunten: zorgen voor een veilige woonomgeving, vasthouden aan regelmaat en kiezen voor een gezond leven.

Je merkt dat bijvoorbeeld aan de aandacht voor regelmatige ontspanning en sportactiviteiten: samen naar de sportschool of uitwaaien op het strand, creatieve middagen, leuke uitjes etc.

Algemene informatie

Op Goeverneurlaan is plaats voor 20 cliënten.

Bel voor meer informatie:
Cliëntsupport, telefoon 070 308 20 90.