arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print icon_search externlink linkedin twitter

De woningen

In de huizen van Gantel wonen maximaal vijf cliënten. In de gezellige huiskamer en in de gezamenlijke keuken kun je elkaar ontmoeten. Daarnaast heb je een eigen kamer waar je je rustig terug kunt trekken. Op de locaties Ter Heijde, Huize de Graaf en Huize de Gravin deel je de douche en het toilet met de andere cliënten; op locatie Keizer zijn douche en toilet op de kamer aanwezig.

De ondersteuning

Je krijgt ondersteuning om zo zelfstandig mogelijk te leven in een veilige woonomgeving. Je wordt gemotiveerd om te kiezen voor een regelmatig en zo gezond mogelijk leven. Daarom is er veel aandacht voor activiteiten, gezellige ontspanning en sport. Gantel organiseert regelmatig kleinere en grotere uitjes. Naar de bioscoop of lekker uit eten bijvoorbeeld. En dan is er nog de jaarlijkse vakantie voor alle cliënten: je bent van harte welkom om mee te gaan.

Gantel biedt ondersteuning op maat, want iedere cliënt is anders. Je hebt andere doelen, dromen en mogelijkheden dan jouw medecliënten en daar wordt zorgvuldig mee omgegaan. Je wordt geholpen om inzicht te krijgen in wat jij wilt en kunt. Daarna maak je keuzes en onderneem je stappen. Je doet dat niet alleen: je kunt steeds op ons rekenen.

Algemene informatie

De woningen bevinden zich:
Ter Heijdestraat, Den Haag, T 070 388 11 41 – 4 cliënten
Loosduinsekade, Den Haag, T 070 389 54 57 – 4 cliënten
’s-Gravenzandelaan, Den Haag, T 070 388 11 41 –
10 cliënten

Bel voor meer informatie:
Cliëntsupport, 070 -308 20 90