arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print icon_search externlink linkedin twitter

De woning

In de statige villa Fenix heb je een eigen kamer; badkamer en toilet worden gedeeld. De villa heeft een prachtige tuin en staat op een unieke plek, in het Belgisch Park in Scheveningen. De boulevard en het Kurhaus liggen op vijftien minuten loopafstand.

De ondersteuning

Iedere cliënt is anders en heeft andere doelen, dromen en mogelijkheden, Daarom krijg je ondersteuning op maat. Samen met de medewerkers die jou ondersteunen, zet je op een rij wat jij wilt en (al) kunt. Daarna maak je keuzes en onderneem je stappen. Eén ding is voor iedereen heel belangrijk in een zelfstandig(er) leven: regelmaat.

Daarom zoek je samen met ons naar activiteiten voor een leuke invulling van jouw vrije tijd. Fenix help je stap voor stap op weg naar een zelfstandig(er) leven. Je staat er nooit alleen voor: je kunt steeds op ons rekenen.

Algemene informatie

Op Fenix is plaats voor 12 cliënten.

Bel voor meer informatie:
Cliëntsupport, telefoon 070 308 20 90.