arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print icon_search externlink linkedin twitter

De woningen

Duinstraat is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Je hebt er een eigen kamer met badkamer en keukentje. Het huis heeft ook een grote keuken, waar je tijdens de gezamenlijke maaltijden jouw huisgenoten ontmoet.
In het huis is van alles te doen. Op Duinstraat wordt veel waarde gehecht aan een gezonde leefstijl. Zo zijn er vaak mogelijkheden om een gezonde maaltijd te bereiden of te sporten (met of zonder ondersteuning). Op alle gebieden wordt eigen inbreng zeer gestimuleerd zodat er wordt meegebouwd aan een fijne passende woonplek. Duinstraat biedt ook buitenshuis een hoop mogelijkheden. Het strand is vlakbij en op steenworp afstand staat bijvoorbeeld de locatie de Regisseur, Jacob Pronkstraat waar veel activiteiten plaatsvinden.

De ondersteuning

Je hebt persoonlijke doelen en wensen die jij graag wilt waarmaken. Je wordt ondersteund bij de bepaling wat je wilt bereiken, hoe u dat kunt doen en bij de stappen die je daarna zet.

Ontspanning

Naast deze persoonlijke ondersteuning op maat zijn er drie algemene aandachtspunten: zorgen voor een veilige woonomgeving, vasthouden aan regelmaat en kiezen voor een gezond leven. Je merkt dat bijvoorbeeld aan de aandacht voor regelmatige ontspanning en sportactiviteiten: zwemmen met cliënten van locaties in de buurt of samen met hen naar de bioscoop, de kartbaan of een pretpark. Ieder jaar is er bovendien de gezamenlijke vakantie. En steeds geldt: al jouw ideeën zijn welkom!

Algemene informatie

De woning bevindt zich:
Duinstraat 19, Den Haag – 17 cliënten

Bel voor meer informatie:
Cliëntsupport, telefoon 070 308 20 90.