arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print icon_search externlink kartel magic_circles linkedin twitter

De woningen

Duinstraat is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. U heeft er een eigen kamer met badkamer en keukentje. Het huis heeft ook een grote keuken, waar u tijdens de gezamenlijke maaltijden uw huisgenoten ontmoet.
In het huis is van alles te doen. Op Duinstraat wordt veel waarde gehecht aan een gezonde leefstijl. Zo zijn er vaak mogelijkheden om een gezonde maaltijk te bereiden of te sporten (met of zonder ondersteuning). Op alle gebieden wordt eigen inbreng zeer gestimuleerd zodat er wordt meegebouwd aan een fijne passende woonplek. Duinstraat biedt ook buitenshuis een hoop mogelijheden. Het strand is vlakbij en op steenworp afstand staat bijvoorbeeld de locatie Zeester waar veel activiteiten plaatsvinden.

Spionkopstraat

In de Spionkopstraat delen cliënten hun woning met één andere bewoner. Men deelt de keuken, toilet en badkamer met elkaar. De Spionkopstraat heeft een grote gemeenschappelijke tuin, waar ruimte is voor tuinieren. 4 van de vijf woningen hebben tevens een eigen balkon. Er is geen maximum verblijfsduur, begeleiding is gericht op het ondersteunen van de cliënt in zijn herstel. Van de 5 woningen, is er 1 woning op de begane grond, geschikt voor mensen die minder goed ter been zijn. Van de 5 woningen, zijn er 2 woningen waar totaal 4 cliënten zelfstandig kunnen koken. Cliënten in de andere 3 woningen eten gezamenlijk met de groep mee.

De ondersteuning

U heeft persoonlijke doelen en wensen die u graag wilt waarmaken. U wordt ondersteund bij de bepaling wat u wilt bereiken, hoe u dat kunt doen en bij de stappen die u daarna zet.

Ontspanning

Naast deze persoonlijke ondersteuning op maat zijn er drie algemene aandachtspunten: zorgen voor een veilige woonomgeving, vasthouden aan regelmaat en kiezen voor een gezond leven. U merkt dat bijvoorbeeld aan de aandacht voor regelmatige ontspanning en sportactiviteiten: zwemmen met cliënten van locaties in de buurt of samen met hen naar de bioscoop, de kartbaan of een pretpark. Ieder jaar is er bovendien de gezamenlijke vakantie. En steeds geldt: al uw ideeën zijn welkom!

Algemene informatie

De woningen bevinden zich:
Duinstraat 19, Den Haag – 17 cliënten
Spionkopstraat 82, Den Haag – 10 cliënten

Personeel aanwezig 

Duinstraat:
elke dag van 8.00 tot 22.30 uur

Spionkopstraat:
ma t/m vr van 8.00 tot 22.30 uur
za en zo van 10.30 tot 19.00 uur

Bel voor meer informatie:
Servicebureau cliëntsupportzaken, telefoon 070 308 20 90.