arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print icon_search externlink kartel magic_circles linkedin twitter

De woningen

In alle woningen heeft u een eigen kamer. Douche, toilet en keuken worden gedeeld. Verder heeft het huis een gezamenlijke woonkamer en een algemene keuken waar u kunt koken. Vindt u het leuk om samen met andere cliënten of met medewerkers te koken en te eten, dan kunt u zich hier voor opgeven. In de ruime, zonnige achtertuin is het goed toeven en in de zomer kan er gezellig worden gebarbecued.

De cliënten doen regelmatig gezellige dingen met elkaar, bijvoorbeeld samen koffiedrinken of spelletjes spelen. U kunt ook meedoen aan uitjes: naar het strand, de dierentuin of de bioscoop. Ook is er jaarlijks een gezamenlijke vakantie, voor wie dit wil.

Onder De Gheijnstraat vallen drie woningen: De Gheijnstraat zelf, Willem III en de Laan van Meerdervoort. Doelgroep en ondersteuningsvisie zijn voor alle drie de panden hetzelfde, de structuur verschilt enigszins en ook de aanwezigheid van personeel.

De ondersteuning

Bij De Gheijnstraat krijgt u individuele ondersteuning volgens een plan dat samen met u wordt opgesteld. U wordt ondersteund bij het zo zelfstandig mogelijk wonen, middelenvrij leven en invullen van uw tijd. Uw doelen, wensen en mogelijkheden zijn heel belangrijk voor de stappen die u hier in maakt. We kijken samen met u zorgvuldig naar wat u wilt, kunt en wat u nog nodig heeft. U heeft op De Gheijnstraat ook veel steun aan de andere cliënten. En zij aan u!

Algemene informatie

De woningen bevinden zich:
De Gheijnstraat, Den Haag, T 070 361 53 98  – 13 cliënten

Laan van Meerdervoort, Den Haag, T 070 345 44 40 – 5 cliënten
Willem III straat, Den Haag, T 070 397 33 95 – 6 cliënten

Bel voor meer informatie:
Servicebureau cliëntsupportzaken, telefoon 070 308 20 90.