arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print icon_search externlink linkedin twitter

De woningen

In alle woningen heb je een eigen kamer. Douche, toilet en keuken worden gedeeld. Verder heeft het huis een gezamenlijke woonkamer en een algemene keuken waar je kunt koken. Vind je het leuk om samen met andere cliënten of met medewerkers te koken en te eten, dan kun je je hiervoor opgeven. In de ruime, zonnige achtertuin is het goed toeven en in de zomer kan er gezellig worden gebarbecued.

De cliënten doen regelmatig gezellige dingen met elkaar, bijvoorbeeld samen koffiedrinken of spelletjes spelen. Je kunt ook meedoen aan uitjes: naar het strand, de dierentuin of de bioscoop. Ook is er jaarlijks een gezamenlijke vakantie, voor wie dit wil.

De ondersteuning

Bij De Gheijnstraat krijg je individuele ondersteuning volgens een plan dat samen met jou wordt opgesteld. Je wordt ondersteund bij het zo zelfstandig mogelijk wonen, middelenvrij leven en invullen van jouw tijd. Jouw doelen, wensen en mogelijkheden zijn heel belangrijk voor de stappen die je hierin maakt. We kijken samen met jou zorgvuldig naar wat je wilt, kunt en wat jij nog nodig hebt. Je hebt op De Gheijnstraat ook veel steun aan de andere cliënten. En zij aan jou!

Algemene informatie

De woningen bevinden zich:
De Gheijnstraat, Den Haag, T 070 361 53 98  – 13 cliënten

Newtonstraat, Den Haag – 5 cliënten

Bel voor meer informatie:
Cliëntsupport, telefoon 070 308 20 90.