arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print icon_search externlink linkedin twitter

De woningen

De woningen van Beekvalk staan in de Obrechtstraat, in de Noorderbeekdwarsstraat en op twee plekken aan de Valkenboslaan. Op iedere locatie is ruimte voor vier cliënten. Je hebt een eigen kamer en deelt de badkamer en het toilet met je huisgenoten. Verder hebben alle huizen een gezamenlijke keuken en een gezellige woonkamer. In de weekenden ben je van harte welkom bij de gezamenlijke inloop. Daar kun je de cliënten van Beekvalk leren kennen, samen eten, leuke spelletjes doen etc.

De ondersteuning

De ondersteuning is zorgvuldig afgestemd op wat jij persoonlijk nodig hebt. We helpen je bijvoorbeeld om gemakkelijker te communiceren, laten je zien hoe je contact kunt leggen en hoe je op een prettige manier deel kunt uitmaken van een groep. Zo werk je samen met ons aan je ontwikkeling en zelfstandigheid.
Je ouders en andere mensen in je omgeving zijn daar ook bij betrokken.

De ondersteuning is intensief, maar vooral praktisch. We kijken samen met jou heel zorgvuldig naar de invulling van de dag: wat heb je nodig en wat past bij jou? Voor iedereen zijn er leuke en interessante activiteiten, bijvoorbeeld een sportgroep, samen op vakantie, gezellig paintballen etc.

Algemene informatie

De woningen bevinden zich:
Noorderbeekdwarsstraat, Den Haag – 4 cliënten
Valkenboslaan, Den Haag – 4 cliënten
Valkenboslaan, Den Haag – 4 cliënten
Obrechtstraat, Den Haag – 4 cliënten

Bel voor meer informatie:
Cliëntsupport, telefoon 070 308 20 90.