arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print icon_search externlink linkedin twitter

De woning

Baars heeft een karakteristiek torentje en staat in de Rivierenbuurt, vlak bij het centrum van Den Haag en bij station Hollands Spoor. Het huis is helemaal gemoderniseerd en heeft drie verdiepingen. In totaal wonen er 23 volwassenen en gebruik van alcohol is toegestaan. Je hebt er een eigen kamer; het sanitair deel je met jouw medecliënten. In de gezamenlijke ruimtes vindt je dagelijkse gezelligheid. Drink er bijvoorbeeld een lekker kopje koffie of speel een spannende pot tafeltennis. Liever naar buiten? Dat kan: Baars heeft een grote binnenplaats en een moestuin waar enthousiast in gewerkt wordt.

De ondersteuning

Bij Baars helpen wij jou bij een aantal algemene aandachtspunten en bij wat jij persoonlijk (extra) nodig hebt.
• Alle cliënten krijgen hulp om zo zelfstandig mogelijk te leren leven. Regelmaat is daarbij belangrijk. Daarom besteden wij samen met de cliënten veel aandacht aan activering.
• Je krijgt ook hulp op maat, want ieder mens is anders. Je hebt andere doelen, dromen en mogelijkheden dan jouw medecliënten. Hier wordt zorgvuldig mee omgegaan. Je wordt geholpen om inzicht te krijgen in wat jij wilt en (al) kunt. Daarna maakt je keuzes en onderneemt je stappen. Je doet dat niet alleen: Je kunt steeds rekenen op onze hulp.

Omgaan met verslaving

Het is niet gemakkelijk om een verslaving te doorbreken, zelfs niet als de invloed op jouw leven en gezondheid groot is. Als het nog niet lukt om te stoppen met drinken, kun je tóch de schade beperken. Je wordt hierbij geholpen. Als je verhuist naar Baars maak je samen met medewerkers afspraken over jouw alcohol gebruik.

Op Baars is plaats voor 23 cliënten.

Bel voor meer informatie:
Cliëntsupport, telefoon 070 308 20 90.