Activiteit | 23/1/2019

Werkprojecten binnen Stichting Anton Constandse

Vind je het leuk om met computers te werken?

Kom werken bij Haaitek!

Haaitek is een leer werkplek. Een plek waar je wordt geholpen in je ontwikkeling. Samen kijken we naar de dingen je zou willen leren en waarmee wij jou verder kunnen helpen. En wellicht kun je door de dingen die je bij Haaitek leert doorgroeien naar een betaalde baan.
Ben je enthousiast geworden? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Samen kunnen we dan kijken wat er mogelijk is.
Houd er rekening mee dat Haaitek werkt met een wachtlijst.

Haaitek, Valkenboslaan 175, 2563 CT Den Haag, 06 138 626 00 www.haaitek.nl

Contactpersonen: bel, mail of whatsapp Jessamy Jongeleen voor een kennismakingsgesprek (06 283 002 18) en Ernest Koelman: info@haaitek.nl

Let op: Ook voor reparatie en aanschaf computers etc.  kun je bij Haaitek terecht.

Anton’s Kitchen

Anton’s Kitchen is een nieuwe, groene sociale onderneming binnen de stichting

De deelnemers werken in tuinen en in de keuken op verschillende locaties. Er worden unieke gewassen verbouwd waarmee verse, smaakvolle producten worden gemaakt. Het hoofdproduct is sambal (Haagse Hete), maar ook jams, chutneys en siropen worden gemaakt. Van gedroogde kruiden worden verse thee en kruidenmelanges gemaakt. De producten worden op natuurlijke wijze ingemaakt.

Ook verzorgt Anton’s Kitchen catering bij diverse gelegenheden.

Voor meer informatie over de plaatsen waar gewerkt wordt en de soort werkzaamheden kun je mailen naar:
Laura Janssen – l.janssen@stichtingantonconstandse.nl
Eleman Musa – e.musa@stichtingantonconstandse.nl
Michel van Steenbergen – m.v.steenbergen@stichtingantonconstandse.nl

Houtbewerking

Volgens opdracht worden er van steigerhout meubels en andere gebruiksvoorwerpen gemaakt.
Wanneer                    Woensdagmiddag van 13:00 tot 17:00
Plaats                          Schroeder van der Kolk, Zilverstraat 40
Bereikbaarheid         RandstadRail 4 (halte Meppelweg)
Bus 35 of Bus 36 (halte Dr. H.E. van Gelderlaan)
Aanmelden                Ronald – 06 229 844 69

Anton Fietst

Voor een goede gebruikte fiets of je fiets laten maken tegen een schappelijke prijs, kun je bij Paul terecht!
Wanneer                    Donderdag van 10:30 tot 12:30 uur
Plaats                         Garage achter Zeester
Bereikbaarheid        Tram 1 (halte Keizerstraat) of Tram 11 (halte Strandweg)
Bus 22 (halte Keizerstraat)
Info                            Voor vragen en of afspraken mail antonfietst@gmail.com

Plukkerij Framblij

Anton Aktief ondersteunt Plukkerij Framblij met diverse werkzaamheden.

Wanneer                    Maandag van 09:45 tot 13:00 uur
Plaats                          Zwartendijk 11, 2681 LM Monster
Bereikbaarheid         Leyenburg à Buslijn 31 (halte Monster, Taets van Amerongenstraat)
Leyenburg à Buslijn 35 (halte Monster, Burg. Kamschoerstraat)
Aanmelden                Martin – 06 535 445 61 of mail m.pakvis@stichtingantonconstandse.nl

Oproep!

We zijn op zoek naar cliënten die hun klustalenten willen inzetten ten behoeve van andere cliënten. Het gaat om kleine huishoudelijke klussen, zoals het ophangen van lampen, kasten in elkaar zetten, plafonds witten e.d.

Voor meer informatie en/of aanmelden:
Ronald – 06 229 844 69.
Werkproject valt onder interne vrijwilligers.