arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print icon_search externlink kartel magic_circles linkedin twitter
Activiteit | 8/7/2019

Tuinfeest Zeerust 2019

Voor het jaarlijks tuinfeest van Zeerust gaan we dit jaar terug naar de jaren 50 met een flinke dosis rock and roll! Zet je haar in een vetkuif, haal je petticoats uit de kast en twist met ons mee!

Ook dit jaar staat de BBQ aan, is er een rommelmarkt, zijn er verschillende kraampjes met leuke (zelfgemaakte) verkoopwaar en is er een heuse surprise act die swingende heupen garandeert!
Aan de kinderen is uiteraard ook gedacht. Zij kunnen worden geschminkt, er staat een springkussen en er is een ijscoman & popcornmachine aanwezig.

Op zaterdag 31 augustus zijn jullie van harte welkom van 13.00 uur tot 17.00 uur op onderstaand adres. Neem je buren, vrienden, kennissen, familie- en gezinsleden mee en let’s rock around the clock!

De parkeerruimte is beperkt , wij verzoeken u zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen. U kunt ons bereiken met de HTM lijnen 1, 15 en 23. Houdt u rekening met een korte wandeling naar Zeerust. U kunt eventueel tegen betaling parkeren bij het naastgelegen attractiepark Drievliet.

Aangezien wij loslopend kleinvee hebben, zijn honden niet welkom.

Zeerust
Westvlietweg 148
2495 AG Den Haag
070 415 52 18