arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print icon_search externlink kartel magic_circles linkedin twitter
Activiteit | 7/6/2018

’t Koetshuis

’t Koetshuis is een activiteitencentrum gelegen in een mooie tuin aan de Vliet in Den haag. Wij bieden leuke activiteiten aan voor cliënten van Stichting Anton Constandse en buurtbewoners uit Den haag, Ypenburg en Leidschendam-Voorburg.

Wat ons zo bijzonder maakt is dat we mooie cadeauartikelen en andere leuke producten maken en verkopen in de creatieve werkplaats. De creatieve werkplaats is de plek om laagdrempelig creatief te werken en te leren. Met onze ondersteuning kun je aan de slag binnen de thema’s textiel & weven, keramiek en crea.

Buiten hebben we een grote moestuin en oesterzwamkwekerij: de Pompoenerij. Hier geven wij cliënten de mogelijkheid tot vrijwilligerswerk tegen reiskostenvergoeding.
Wil je wel langskomen maar niet werken in de creatieve werkplaats of Pompoenerij? Geen probleem! Je kunt altijd vrijblijvend langskomen om een kop koffie te drinken, een spelletje te spelen of mandala te kleuren.

’t Koetshuis
Westvlietweg 148
2495 AG Den Haag
T 070 336 82 24
koetshuis@stichtingantonconstandse.nl

Openingstijden
maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 16:00 uur
Bereikbaarheid: Tram 1 of 15 (halte Hoornbrug of halte Broekpolder)
Bus 23 (halte Bickhorstlaan)

Op dinsdag, donderdag en vrijdag hebben wij een chauffeur die bezoekers kan ophalen.
(tussen 08:30 – 10:00 uur) en thuisbrengen (tussen 13:00 – 14:00 uur).
Ook op dinsdagmiddag en op woensdag is er nog de mogelijkheid om gebruik te maken van een chauffeur.