Activiteit | 27/8/2019

POWER training

De Regisseur presenteert; De POWER-training.
Een training voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen, die toe is aan een uitdaging die weer zicht geeft op de toekomst. Kortom een training die je POWER geeft.

POWER staat voor
Persoonlijke Ontwikkeling, Welbevinden en Eigen Regie.

Deze training start op maandag 7 oktober 2019.

Tijdens 8 bijeenkomsten, elke maandag gaan we aan de slag met waar liggen jouw kwaliteiten, hoe kom jij sterker in je schoenen te staan, hoe ziet jouw eigen gebruiksaanwijzing eruit? Kortom wat werkt voor jou en wat niet.

We nodigen je graag uit voor een persoonlijk intake gesprek samen met je begeleider/ondersteuner. De intakegesprekken dienen voor donderdag 3 oktober 2019 te hebben plaatsgevonden.
Je kunt middels mail of telefonisch een afspraak maken voor een intake gesprek met Annebel en/of Hilma

Telefoon: 070 358 75 43
a.bruckel@stichtingantonconstandse.nl of