arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print icon_search externlink linkedin twitter
Activiteit | 4/3/2020

Bandsessies

Het klinkt misschien wat zoet, het is de waarheid als een koe, ‘Muziek heelt alle wonden.’
In het kader hiervan maken zo’n dertig muzikanten wekelijks onder begeleiding van 3 bandcoaches in diverse samenstelling muziek.

Onder het predicaat ‘Bandsessies’ vormt muziek de ideale uitlaatklep voor emoties en bevordert het je cognitieve en sociale vaardigheden op een ontspannen manier. Bandsessies geeft beginnende en gevorderde muzikanten een podium en een kans om alle sores om te zetten tot een ware hit.
Bandsessies is ondertussen een begrip geworden. Iets dat zo’n 12 jaar geleden is ontstaan is uitgegroeid tot één van de belangrijkste activiteiten binnen de Stichting Anton Constandse. Dat deze aanpak zijn vruchten heeft afgeworpen is wel gebleken tijdens optredens op People Stage Parkpop, Lokaal Vredebreuk, Paard van Troje,Theater aan het Spui, Café de Vinger, Haags Pop Centrum, Musicon en tijdens optredens in een bomvol Paardcafé.

Daarnaast heeft Bandsessies zich ook gericht met een crew toezichthouders die op diverse Popfestivals ingangen backstage beveiligd, zoals Winterfest, Kaderock, Parkpop, Schollenpop, Hipfest & het Zeeheldenfestival.

Dinsdagen oefenen wij vanaf 12:00 uur in:
Popradar Den Haag
Burgemeester Hovylaan 12, 2552 AW Den Haag
E bandsessies@gmail.com

Velen hebben het nieuwe Bandsessies album ‘Ondetussenboven’ nog niet gehoord, het genre bestaat uit Pop, Rock, Soul, Chanson, Spoken Words, Rap & HipHop, voor ieder wat wils…
Nu is het album voor iedereen te beluisteren via Bandsessies website  klikken & enjoy!

 

Bandsessies Concertagenda:

 Zondag 24 Mei | 15.00 t/m 18.00 uur
Strandpaviljoen Pier 32
Diverse Bandsessies Artiesten
Entree Gratis

TIP!!

Donderdag 11 juni | 20.30 t/m 23.00 uur
Paardcafe Den Haag
Solo Album / Spotify Release Share! & WhatEls
Entree Gratis

Zondag 20 September | 15.00 t/m 18.00 uur
Strandpaviljoen Pier32
Alle Bandsessies Artiesten
Entree Gratis