arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print icon_search externlink kartel magic_circles linkedin twitter
Activiteit | 11/3/2019

Anton Aktief voetbaltoernooi 2019

Op dinsdag 27 augustus 2019 om 11.30 uur is het dan weer zover.
Het Anton Aktief voetbaltoernooi 2019 zal dan gaan plaats vinden bij voetbalvereniging SVV Scheveningen.
Ik hoor al van verschillende collega’s en cliënten, dat ze al aan het oefenen zijn met een team, erg leuk om te horen hoe gemotiveerd iedereen is.

Het voetbaltoernooi is in de eerste plaats een evenement voor cliënten. Wij vinden het belangrijk dat ondersteuners met cliënten meekomen.
De wens van het bestuur van onze stichting is dat de inzet van personeel tot een minimum beperkt blijft. Wij hopen dat jullie daarmee rekening houden.

Rooster daarom goed in en maak van te voren duidelijk afspraken met cliënten en begeleiders die het team gaan vormen, zodat we deze sportieve dag ook de jaren erna kunnen blijven uitvoeren!

Voor deze dag zijn we ook opzoek naar mensen die niet willen/kunnen voetballen, maar willen fluiten! Weet jij iemand of zou jezelf dat willen doen, laat me dat dan weten.

Inschrijven per team voor 20 augustus 2019
telefonisch/app/sms of per mail bij
Mario Kok
M 06 832 467 44
E m.kok@stichtingantonconstandse.nl

Verdere informatie volgt.