arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print icon_search externlink linkedin twitter
Nieuws | 25/8/2022

Naastenvertrouwenspersoon

Ben je een naastbetrokkene (familielid, vriend of vriendin) van een cliënt van Anton Constandse en heb je vragen of maak je je zorgen?  En vind je het lastig om hierover met de herstelondersteuner te praten? Neem dan gerust contact op met Conny Pouw, de naastenvertrouwenspersoon van Anton Constandse. Zij is verbonden aan Zorgbelang.

 Je kunt altijd een beroep doen op de naastenvertrouwenspersoon. Dit is gratis. En er is geen toestemming nodig van de cliënt, of van de herstelondersteuners van Anton Constandse.  

Dit doet de naastenvertrouwenspersoon 

De naastenvertrouwenspersoon:  

  • geeft algemene informatie over psychische aandoeningen en onze ondersteuning; 
  • vertelt graag hoe de rol van naastbetrokkenen eruit kan zien in het herstel van de cliënt; 
  • ondersteunt in het contact tussen cliënt, naastbetrokkenen en herstelondersteuner; 
  • kan helpen bij een klachtenprocedure; 
  • ondersteunt naastbetrokkenen wanneer er verplichte zorg nodig is. 

 Privacy  

De naastenvertrouwenspersoon gaat heel precies om met alle persoonlijke gegevens. Ook heeft de naastenvertrouwenspersoon de plicht om alle informatie geheim te houden. De hulpvraag van de naaste komt in een map, ook wel ‘dossier’, te staan. Persoonlijke gegevens die nodig zijn rondom de hulpvraag komen hierin. Alleen de naaste(n) en de naastenvertrouwenspersoon kunnen het dossier bekijken.  

Contact  

Naastenvertrouwenspersoon
Conny Pouw 
Telefoon: 06 306 351 16
E-mail: connypouw@adviespuntzorgbelang.nl 
Conny Pouw
 

Meer info  

Conny Pouw is aangesloten bij Adviespunt Zorgbelang. Dit is een initiatief van Zorgbelangorganisaties. Zorgbelang komt op voor de belangen van cliënten.  

Naar de website van Zorgbelang »