arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print icon_search externlink kartel magic_circles linkedin twitter
Nieuws | 24/3/2021

Veiligheid tijdens corona; update

Gisteren is tijdens de persconferentie gemeld dat de besmettingen met het coronavirus toenemen. De derde golf begint hierdoor zichtbaar te worden. Daarom wordt het huidige pakket aan corona maatregelen verlengd. Eén maatregel wordt iets aangepast: vanaf 31 maart gaat de avondklok een uur later in, namelijk om 22.00 uur.

Wat betekent dit voor de cliënten?
• Alle bestaande maatregelen blijven van kracht
• Vanaf 31 maart gaat de avondklok een uur later in, om 22.00 uur

Het complete persbericht kan hier worden nagelezen.
Totdat de richtlijnen van de overheid worden aangepast, houden we ons aan alle vastgestelde richtlijnen, zoals de mondkapjes, anderhalve meter afstand etc.
Ook aan het bezoek van cliënten vragen we om zich hieraan te houden.

Op deze manier dragen we zorg voor elkaar.