arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print icon_search externlink kartel magic_circles linkedin twitter
Nieuws | 21/1/2021

Vaccinatie voor cliënten Update

Tot heden is er nog geen nieuws te melden over wanneer de cliënten het vaccin kunnen ontvangen.

Samen met Valente en NL GGZ zijn we landelijk in gesprek over de vaccinatiestrategie en de plek in het programma voor cliënten binnen de GGZ.
We begrijpen heel goed dat deze onzekerheid niet prettig is en we doen er dan ook alles aan, achter de schermen, om dit zo snel mogelijk op te lossen.
Zodra we helderheid hebben wie wanneer voor het vaccin wordt opgeroepen, dan informeren we iedereen zo snel mogelijk.

Informatie over het vaccin
Meer informatie over het vaccin zelf, de werking, de interactie met medicatie en algemene vragen zijn te vinden op de website van RIVM.

Via deze link kom je direct bij de veelgestelde vragen en de bijbehorende antwoorden. Deze worden regelmatig aangevuld.
Ook is er een filmpje waarin op een heldere manier de vaccinatie wordt uitgelegd; corona.steffie.nl/vaccinatie. Een aanrader voor iedereen die liever een animatie bekijkt. Tot slot is er ook een heldere praatplaat die je kunt bekijken en bespreken, deze kun je hier bekijken.

Voorzorgsmaatregelen bij Anton Constandse
Wij volgen de maatregelen zoals vastgesteld door het RIVM. Zolang het advies over de voorzorgsmaatregelen niet wijzigen, blijft bij ons ook alles gewoon van kracht.
Zodra hier of in het vaccinatiebeleid een wijziging plaatsvindt, informeren wij iedereen.