arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print icon_search externlink kartel magic_circles linkedin twitter
array(4) { [0]=> string(98) "https://stichtingantonconstandse.nl/app/uploads/2018/10/Vacature-rvt-zorginhoudelijk-2-600x374.png" [1]=> int(600) [2]=> int(374) [3]=> bool(true) }
Nieuws | 5/10/2018

Vacature Raad van Toezicht met zorginhoudelijke ervaring

De Stichting Anton Constandse zoekt kandidaten voor de functie:

lid Raad van Toezicht met zorginhoudelijke achtergrond; kijkt vanuit het perspectief van (toekomstige) cliënten en hun naasten, en vanuit maatschappelijke ontwikkelingen naar innovaties en strategische vraagstukken.

De stichting zoekt iemand met zorginhoudelijke ervaring als professional, die vertrouwd is met de doelgroep van de Stichting Anton Constandse. Is werkzaam of heeft gewerkt in eindverantwoordelijke positie(s) bij maatschappelijke organisaties. In staat om vakinhoudelijke kennis in een breder (organisatie)perspectief te plaatsen en dit op heldere wijze over te dragen aan de andere toezichthouders en de bestuurder. Met kennis van en visie op de ontwikkelingen in het sociale en in het zorgdomein en in het bijzonder de ggz.

De kandidaat voor deze positie verplaatst zich moeiteloos in de positie van de cliënt, zijn familie en sociale netwerk, en weet dit mee te nemen bij de strategische afwegingen die worden gemaakt.
Enige ervaring als toezichthouder is een pré.

Specifiek aandachtsgebied is belanghoudersbeleid (intern) en kwaliteit & veiligheid

• belanghoudersbeleid (intern)
• kwaliteit & veiligheid

Aanvullende informatie kunt u hier vinden en op de website van het bureau dat de Stichting Anton Constandse bij deze wervingsprocedure ondersteunt, Movimento.