arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print icon_search externlink kartel magic_circles linkedin twitter
array(4) { [0]=> string(95) "https://stichtingantonconstandse.nl/app/uploads/2017/07/Beste-werkgever-2017-2018-s-600x531.jpg" [1]=> int(600) [2]=> int(531) [3]=> bool(true) }
Nieuws | 11/7/2017

Beste Werkgevers Keurmerk!

De Stichting Anton Constandse heeft het 3-sterren Beste Werkgevers Keurmerk van Effectory en Intermediair behaald!
De komende twee jaar mag de stichting zich een 3-sterren-werkgever binnen de GGZ noemen. De stichting heeft een score behaald van 7,53. Deze Beste Werkgevers Score is gebaseerd op het oordeel van de eigen medewerkers over het goede werkgeverschap van de organisatie.

De score is opgebouwd uit zes elementen: werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots en het benutten van talenten. Als 3-sterren-werkgever maakt de Stichting Anton Constandse in februari ook nog kans op de Beste Werkgevers Award.