array(4) { [0]=> string(75) "http://stichtingantonconstandse.nl/app/uploads/2017/11/782-nordmannspar.jpg" [1]=> int(400) [2]=> int(347) [3]=> bool(false) }
Nieuws | 14/11/2017

Activering en participatie: kerstbomenverkoop

Interesse in een mooie Nordmann kerstboom? Cliënten en medewerkers van werkeenheid Zeerust samen met bezoekers van het Koetshuis, regelen die voor u! De bomen worden zorgvuldig door de cliënten uitgezocht en bij de bezorging thuis – mits dit in Den Haag is – rijden de cliënten mee.

De lengte van de boom is ongeveer 1.50 – 2.00 meter, de vaste prijs is €40. De netto-opbrengst komt ten goede aan cliënten van Zeerust, bezoekers van het Koetshuis, het project Congo en de Stichting Migrascoop!

U kunt de boom bestellen bij:
Henk Lamboo (h.lamboo@stichtingantonconstandse.nl) of
Bjurn Breider (b.breider@stichtingantonconstandse.nl)

Bezorging

Binnen Den Haag gratis.
Buiten Den Haag ophalen bij Zeerust,  Westvlietweg 148, Den Haag

Bezorgdatum

Op 7, 13, 14 en 15 december tussen 10.00 en 16.00 uur.
Bij bestelling voorkeursdatum/-tijd aangeven en ook hoe er betaald gaat worden.

Betaling

Per bankoverschrijving; IBAN nummer NL79 ABNA 0887 6306 18 t.n.v. Stichting Anton Constandse met als omschrijving naam koper, of contante, gepaste betaling bij aflevering.